Instagram dodaje funkciju protiv uznemiravanja - Volim Podgoricu

Instagram dodaje funkciju protiv uznemiravanja

Instagram, aplikacija za distribuciju fotografija u vlasništvu Fejsbuka, dodala je funkciju protiv uznemiravanja, koristeći vještačku inteligenciju za skeniranje fotografija kako bi identifikovala eventualno problematične sadržaje.

“To će nam pomoći da identifikujemo i uklonimo mnogo veći broj uznemiravajućih sadržaja”, rekao je Moseri i dodao da je to veliki korak jer mnoge “žrtve maltretiranja ne prijavljuju” uznemiravanja.

Primjena te funkcije postpeno će biti raspoređena tokom narednih nedelja na cjelokupni sistem Instagrama.

Moseri je rekao da je uznemiravanje na internetu složeno pitanje za rješavanje i da će ekipa Instagrama raditi da ga što više ograniči.

2 komentara

  1. My wife was compassionate but I felt compelled to take action on my erectile dysfunction. I was able to buy tadalafil cheap and saved about eighty percent.

  2. What are you saying, man? I realize everyones got their own viewpoint, but really? Listen, your website is cool. I like the hard work you put into it, specifically with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like everyone here is stupid!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com