Mijatović i Murinjo zajedno u loži podgoričkog stadiona! - Volim Podgoricu

Mijatović i Murinjo zajedno u loži podgoričkog stadiona!

U svečanoj loži stadiona pod Goricom večeras će biti fudbalski VIP gost – Žoze Murinjo, glamurozni trener Mančester junajteda.

Murinjo u stiže u Podgoricu u društvu svog prijatelja Peđe Mijatovića, crnogorskog fudbalskog velikana.

Portugalac, interesantno, ne dolazi u Crnu Goru na Mijatovićev savjet.

“Ne, Murinjo je sam izabrao. Svaku pauzu u prvenstvu koristi da odgleda neku od utakmica reprezentacija, pa kao što je prije nekoliko godina bio u Beogradu, kao što je bio u Zagrebu, sada je i Podgorica došla na red. Murinjo sve prati i mislim da je odluka da dođe u Crnu Goru dobra i za njega i za crnogorski fudbal”, kazao je Mijatović za Vijesti.

Kako Murinjo podnosi veliki pritisak javnosti i medija na ostrvu, nakon lošeg početka sa Mančester junajtedom – pitali smo Peđu Mijatovića.

“To ćete morati njega da pitate, ako budete imali prilike. Ja, kao njegov prijatelj, ne mogu da odgovorim na to pitanje”.

“Special One” prvi put dolazi u Crnu Goru, ali teško da će imati vremena za razgledanje, uprkos prelijepom oktobarskom suncu.

“Ne znam da li ću imati vremena da mu pokažem ljepote Crne Gore, ipak dolazi zbog fudbala i zbog utakmice”, kaže Mijatović.

Vijesti

2 komentara

  1. Howdy! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site addresses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

  2. I was just looking for this information for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative websites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com