UMALO TRAGEDIJA! Podgoričanin pokušao da ZAPALI TETKU i kuću u Donjoj Gorici! - Volim Podgoricu

UMALO TRAGEDIJA! Podgoričanin pokušao da ZAPALI TETKU i kuću u Donjoj Gorici!

Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv maloljetnog Đ.M. (17) iz Podgorice, zbog sumnje da je pokušao da zapali kuću u kojoj se nalazila njegova tetka. Incident se dogodio 5. oktobra u podgoričkom naselju Donja Gorica. Dječak je, kako se sumnja, namjeravao da izazove požar u tetkinoj kući, u čemu ga je spriječio njegov otac, piše Dan.

Naime, nakon svađe, dječak je ušao u kuću u kojoj živi njegova tetka. U rukama je nosio dvije flaše u kojima se nalazio benzin, kojim je polio tetkine stvari i namještaj. Kada je namjeravao da polivene stvari zapali, pojavio se njegov otac, koji mu je uzeo upaljač.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja je izašla na lice mjesta i obavila uviđaj. Od učesnika incidenta uzete su izjave. Dječak je priveden u Centar bezbjednosti Podgorica, gdje je saslušan po zakonskim propisima koji se odnose na postupanje prema maloljetnim licima.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici. Nakon ocjene dokaza, tužilac se izjasnio da u radnjama maloljetnika nema elemenata krivičnog djela, pa je protiv njega podnesena prekršajna prijava.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com