BIZARNO SAMOUBISTVO Monah u hramu se trgao iz sna, a kada je sišao u dvorište video je JEZIVU SCENU - Volim Podgoricu

BIZARNO SAMOUBISTVO Monah u hramu se trgao iz sna, a kada je sišao u dvorište video je JEZIVU SCENU

Monahe jednog hrama uznemirili su vatra i dim koji su osjetili da dolazi spolja, a kada su izašli napolje, vidjeli su čovjeka kako gori prekriven papirima za koje je kasnije ustanovljeno da su gubitnički tiketi. Međutim, pravi šok su doživeli kada su pogledali snimak sa video nadzora.

Piranog Jinakunart (52) provalio je u podnožje hrama u Pataji na Tajlandu, ispred mjesta gde se obavljaju ritualne kremacije pokojnika. Nakon toga, na snimku se vidi se kako se sakriva iza stepenica, a posle par trenutaka, vidi se i bljesak, za koji je utvrđeno da je nastao kada se polio benzinom.

Kada su se monasi pojavili, on je već sav bio prekriven vatrom i ostalo im je samo da pozovu vatrogasce. Glavni monah hrama, Sanan Hutavnio (73) izjavio je da se slučajno probudio iz sna, kao i da je u trenutku javljanja vatre krenuo po blagoslov, kada je iz pravca krematorijuma hrama video dim i vatru.

– Hram je bio zaključan kao i svake noći. Video sam vatru i pozvao sam policiju. Ništa se neubičajeno nije dešavalo prije toga, rekao je on.

Kada su vatrogasci izašli na teren, oko tijela i u gardarobi su pronašli veliki broj loto tiketa, kao i dokumenta pokojnika.

Kako su saopštili iz policije, pokojnik se na samoubistvo odlučio najverovatnije zbog dugova.

The Mirror

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com