Ekipe gradskog Zelenila uredno održavaju javne zelene površine - Volim Podgoricu

Ekipe gradskog Zelenila uredno održavaju javne zelene površine

U prethodnom periodu Zellenilo doo je bilo angažovano na poslovima uređenja zelenih površina, pa je tako završeno košenje i grabuljanje zelenih površina na prostoru oko zgrade uprave Glavnog grada i CNP-a gdje se pored košenja orezivala i živa ograda i žbunje, a takođe završeno je i podizanje i formiranje krošnji drveća.  Košene su i površine uz zaobilaznicu u GO Golubovci  i uklanjano samoniklo rastinje.

Nastavljeni su radovi na uređenju zelenih površina oko KBC-a (košenje, detaljno grabuljanje, orezivanje žbunja i žive ograde,sječa suvih stabala, podizanje i formiranje krošnji drveća).

Pored navedenih aktivnosti ekipe Zelenila d.o.o. Podgorica su bile angažovane i na poslovima sječe suvih stabala na lokacijama: Park šuma Ljubović, Ulica Bracana Bracanovića, Bulevar Vojvode Stanka Radonjića. Poslovi na podizanju i formiranju krošnji drveća su izvedeni na sljedećim lokacijama: Malo brdo i Njegoševa ulica.Živa ograda se orezivala u Njegoševoj ulici (prostor oko zgrade Glavnog grada i Ulici Nikaca od Rovina (prostor oko spomen obilježja), dok su zadužene ekipe Zelenila d.o.o. počele da zatvaraju hidrosisteme

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com