Home / PG INFO / Aktuelno / Ekipe gradskog Zelenila uredno održavaju javne zelene površine

Ekipe gradskog Zelenila uredno održavaju javne zelene površine

U prethodnom periodu Zellenilo doo je bilo angažovano na poslovima uređenja zelenih površina, pa je tako završeno košenje i grabuljanje zelenih površina na prostoru oko zgrade uprave Glavnog grada i CNP-a gdje se pored košenja orezivala i živa ograda i žbunje, a takođe završeno je i podizanje i formiranje krošnji drveća.  Košene su i površine uz zaobilaznicu u GO Golubovci  i uklanjano samoniklo rastinje.

Nastavljeni su radovi na uređenju zelenih površina oko KBC-a (košenje, detaljno grabuljanje, orezivanje žbunja i žive ograde,sječa suvih stabala, podizanje i formiranje krošnji drveća).

Pored navedenih aktivnosti ekipe Zelenila d.o.o. Podgorica su bile angažovane i na poslovima sječe suvih stabala na lokacijama: Park šuma Ljubović, Ulica Bracana Bracanovića, Bulevar Vojvode Stanka Radonjića. Poslovi na podizanju i formiranju krošnji drveća su izvedeni na sljedećim lokacijama: Malo brdo i Njegoševa ulica.Živa ograda se orezivala u Njegoševoj ulici (prostor oko zgrade Glavnog grada i Ulici Nikaca od Rovina (prostor oko spomen obilježja), dok su zadužene ekipe Zelenila d.o.o. počele da zatvaraju hidrosisteme

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *