NINOSLAV JE PRIJE 12 GODINA OTEO, SILOVAO I DRŽAO ZAROBLJENU DJEVOJČICU, A SAD JE NA SLOBODI: Zalediće vam se krv u žilama od njegovog komentara! (FOTO) - Volim Podgoricu

NINOSLAV JE PRIJE 12 GODINA OTEO, SILOVAO I DRŽAO ZAROBLJENU DJEVOJČICU, A SAD JE NA SLOBODI: Zalediće vam se krv u žilama od njegovog komentara! (FOTO)

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao Malčanski berberin iz zatvora je izašao u januaru ove godine posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu djevojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

 

Mesto gde je silovao devojčicu
MESTO GDE JE SILOVAO DEVOJČICUFOTO: PRINTSCREEN PRVA

Na sudu je priznao da ga šišanje uzbuđuje, i nije pokazao kajanje, a sada na Fejsbuku ostavlja jezive komentare.

Naime, on je na stranici koja se bavi otkupom kose napisao “Super, samo šišajte, sve najbolje”, da bi potom sam sebi ispod ostavio i komentar od kog se ledi krv u žilama, a koji glasi “Imam dosta prijateljica koje bi sjekle, a ne znaju”.

 

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

 

Ninoslav Jovanović, otimač i silovatelj djece sada ima 45 godina i ove godine je izašao na slobodu jer je prije 12 godina 13-godišnju djevojčicu oteo, ošišao do glave, a potom i silovao više puta.

U napuštenoj kući, prema svjedočenju djevojčice, djevojčica je bila 48 sati. Kakav je horor prošla zna ona sama. Njena porodica je i danas očajna.

– Mi smo naseli naivno, lakovjerni smo bili, verujući majmunu, moram tako da kažem, on je sjedio tu kod nas u kući, pio je kafu, pratio je moju ćerku, ona je imala dugu kosu do pojasa – ispričala je majka.

Poveo je i nju i njenog brata, ali je brata prevario ubjedljivom pričom, i ostao sam sa njom. Poveo je do napuštene kuće i iživljavao se nad njom.

Djevojčica je na kraju pobjegla i vratila se kući, ošišana, uplašena.

 

 

No, silovatelj tu nije stao. Pokušao je da siluje još jednu djevojčicu, ali je osujećen. Tada je i uhapšen, i osuđen na 15 godina. Kazna mu je umanjena za tri godine i on je sada na slobodi.

– Žene se mnogo plaše, ne smiju napolje da izađu uveče – kaže jedan od mještana Malče, gdje se vratio da živi.

 

(Kurir.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com