Home / PG INFO / Aktuelno / PODGORICA: Nova Parada ponosa u našem gradu

PODGORICA: Nova Parada ponosa u našem gradu

Organizacioni odbor šeste Povorke ponosa LGBTIQ osoba “Montenegro Prajd” donio je odluku da će tradicionalno centralno godišnje okupljanje LGBTIQ osoba, članova porodica, prijatelja/ica i građana/ki Crne Gore biti održano 17. novembra u Podgorici.

“Organizacioni odbor ove godine broji 50 LGBTIQ osoba, prijatelja/ica LGBTIQ zajednice i članova/ica naših porodica koji/e zajedno od avgusta ove godine pripremaju šesti Montenegro prajd. Organizacioni odbor će se tokom sljedeće nedjelje obratiti javnosti sa detaljima u odnosu na samu organizaciju i koncept šestog Montenegro Prajda kao i Nedjelje ponosa”, nakovi se u saopštenju Kvir Montenegro

loading...

2 0 komentara

  1. Promocija Cistog Satanizma. Sodoma i Gomora ljudi… Ovi ljudi trebaju da se lijece, i vrlo su opasni jer sire krvne i infektivne bolesti. A sve zbog bluda i neprirodnog razvrata koji praktikuju. Najvise SIDE i Hepatitisa ABC je u ovoj populaciji. To su cinjenice. I mi tolerisemo zarazne, bolesne ljude.. Eto neka vidi Europa, koliko smo toleranti.. Ne pozivam na nasilje, treba ih samo prezreti i na ignore!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *