SPREMITE MARAMICE Tri godine je tragao za nestalim psom, a onda je usledila scena koja TOPI KAMEN (VIDEO) - Volim Podgoricu

SPREMITE MARAMICE Tri godine je tragao za nestalim psom, a onda je usledila scena koja TOPI KAMEN (VIDEO)

Jedan Gruzijac je nakon tri godine traganja konačno našao svog psa.

YT_covek_nasao_psa_posle_tri_godine_vesti_blic_safe

Giorgi Bereziani (62) ostao je bez svog voljenog ljubimca Jorgea 2015. godine. Skoro tri godine je tragao za njim po ulicama Tbilisija i objavljivao oglase u nadi da će se neko javiti.

Nakon nekoliko pogrešnih tragova, Giorgi je početkom mjeseca primio telefonski poziv od radnika Pozorišta i opere u Tbilisiju koji je rekao da je vidio psa koji odgovara Jorgeovom opisu kako luta obližnjom ulicom.

Giorgi je požurio tamo i počeo je da snima telefonom psa čim ga je vidjeo. To je zaista bio Jorge, sklupčan ispod drveta.

Kada je čovek pozvao njegovo ime, pas se odazvao i odmah ga prepoznao. Jorge se radosno vrpoljio, skakao na Georgija i lajao.

– Jorge, da li si to ti? Jorge, to jesi ti! Kako si momče! – vikao je radosni Giorgi.

Njih dvojica su zatim otišla kući gde se Jorge ponovo sreo sa ostalim članovima porodice.

Ove lijepe scene su se desile 7. oktobra 2018. godine, a snimak objavljen na internetu je oduševio brojne ljude.

“Plakao sam dok sam ovo gledao”, “Ovo je jedna od najtoplijih priča koje sam skoro pročitao”, “Tako sam srećna zbog njih”, samo su neki od komentara na ovu dirljivu priču.

Nije jasno gdje je pas bio poslednje tri godine, ali žuta oznaka na njegovom uhu, koja se vidi na snimku, znači da su psa u nekom trenutku sa ulice odvela inspekcija, ali je utvrđeno da je bezopasan po društvo i pušten natrag na ulicu.

Blic

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com