“Vidio sam vijest o lančanom udesu i počeo da zovem ćerku. Nije se javljala na telefon, a onda se na moj poziv JAVIO POLICAJAC” - Volim Podgoricu

“Vidio sam vijest o lančanom udesu i počeo da zovem ćerku. Nije se javljala na telefon, a onda se na moj poziv JAVIO POLICAJAC”

Čuo sam na vijestima da se dogodio lančani sudar kod Jagodine, pa sam pozvao ćerku Mariju jer sam znao da je krenula tim putem. Telefon je dugo zvonio, a onda se javio muškarac koji se predstavio kao policajac i rekao mi da je moja ćerka mrtva.

Ovo je rođacima ispričao otac Marije Čajetinac (33) iz Dublja kod Trstenika, jedne od osam žrtava stravičnog lančanog sudara koji se u utorak dogodio na auto-putu kod Jagodine.

Marija je stradala dok je iz Beograda išla kod svojih roditelja.

Rođaci nesrećne djevojke kažu da su za nesreću čuli iz medija, ali da nisu znali da je riječ o Mariji.

– Njen otac je vidio vijest na televiziji i posumnjao da je u toj koloni pošto je znao da je krenula kući. Odmah ju je zvao na mobilni,ali se nije javljala. Kako je Marijin telefon ispao, našao ga je neki policajac koji se javio i rekao njenom tati šta se dogodilo… Očajni čovjek je odmah sjeo u automobil i krenuo ka auto-putu kako bi našao ćerku – prepričavaju rođaci nastradale djevojke.

Kako pričaju za “Kurir”, Marija je bila ponos porodice.

– Otišla je iz sela da studira u Beograd. Tata joj ima privatnu firmu, pa je ona polovinu vremena živela u selu, a polovinu u gradu. Nije se udavala, ni imala djece. Tu u selu su ostali njeni brat, snaja i dvoje dječice. Inače, s Marijom u kolima je bio pas, njen ljubimac, kog je povela iz sela i uvek ga vodila svuda sa sobom. On je tada izgubljen – kažu rođaci.

Nakon opsežne potrage za nestalim psom, koja se vodila i preko društvenih mreža, Marijin pas je pronađen i njena porodica ga je ponovo preuzela da brine o njemu.

Marijin pas  pronađenFOTO: FACEBOOK
Marijin pas pronađen

Meštani Dublja očajni su posle nezapamćene tragedije.

– Marija je bila divna djevojka, riječ je stvarno o dobroj porodici. Njeno telo su uveče doneli u kuću, vjerujte da skupljamo snagu da odemo da zapalimo svijeću i izjavimo saučešće – kažu meštani.

Marija je sahranjena juče u selu Dublja.

Kurir

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com