Ova prelijepa Crnogorka se sprema za Miss Globe (FOTO) - Volim Podgoricu

Ova prelijepa Crnogorka se sprema za Miss Globe (FOTO)

Kotoranka Tijana Ćetković predstavljaće Crnu Goru na takmičenju Miss Globe 2018, koje se u organizaciji Deliart Association održava u Tirani, a čije je finale zakazano za 21. oktobar.

Sa još 55 djevojaka koje će učestvovati na ovom izboru, ova 19-godišnjakinja se trenutno nalazi u Draču, a sjutra će posjetiti Ulcinj, gdje će ostati do ponedjeljka.

U razgovoru za „Vijesti“, Ćetkovićeva je ispričala kako je došlo do njenog učešća na takmičenju, kakva su njena očekivanja, a otkrila je i više o sebi i svojim interesovanjima.

„Student sam prve godine menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Završila sam Srednju ekonomsku školu u Kotoru i nosilac sam diplome “Luča”. Pored modelinga, najveća strast mi je skijanje na vodi”, kaže Ćetkovićeva, a zatim pojašnjava kako se zainteresovala za svijet mode.

“Modelingom se bavim dvije godine u agenciji AR Scouting Management i veoma sam zadovoljna uspjehom koji sam postigla. Učestvovala sam na izboru za mis Crne Gore 2016. godine i to su bili moji prvi modni koraci”, prisjeća se ona.

“Nakon toga je uslijedio izbor World League of Beauty and Fashion održan u Bodrumu gdje sam predstavljala Crnu Goru i osvojila titulu najboljeg fotomodela. To je moje prvo takmičenje na svjetskom nivou”, ističe Kotoranka i dodaje da su nakon tog takmičenja počeli da pristižu pozivi i ponude za angažman van Crne Gore.

“Na mom uspjehu se moram zahvaliti mojoj matičnoj agenciji AR Scouting koja je uvijek uz mene kao i mojoj porodici koja mi daje veliku podršku”, poručuje ona.

“Svi moji uspjesi do sada doveli su me do učešća na prestižnom takmičenju Miss Globe 2018. Manifestacija ‘’Miss Globe’, na kojoj učestvuje 55 djevojaka sa 5 kontinenata, traje dvije sedmice, a organizator je Deliart Association”, objašnjava Ćetković.

“Za finalno takmičenje koje će biti održano u Tirani 21. oktobra pripremamo se u Draču. Organizacija je veoma ozbiljna i svaki dan mi je isplaniran. Prije dolaska bila sam u obavezi da pripremim nacionalnu nošnju Crne Gore, predstavljanje talenta, a moj zadatak je i da upoznam žiri sa našom kulturom i običajima”, odgovara mis.

Ona je iskoristila priliku da se zahvali Kulturno-umjetničkom društvu “Nikola Đurović” iz Kotora, ali i Turističkoj organizaciji iz tog grada, koji su joj pomogli u pripremama poklona za prijem kod predsjednika Albanije i predsjednika opštine Drač.

“Od prvog dana našeg boravka ovdje imamo zakazana fotografisanja i intervjue. Već sam upoznala većinu djevojaka i moram da kažem da su na mene ostavile pozitivan utisak i uživamo u razmjenjivanju iskustva o životu u našim državama, ali i sličnosti i razlikama u kulturama”, nastavlja Ćetkovićeva.

Ona objašnjava i kako je došlo do prilike da djevojke tri dana provedu u Ulcinju, te da li će to iskoristiti da ostalim učesnicama otkrije nešto više o Crnoj Gori.

“Na moje veliko zadovoljstvo, moji roditelji i ja smo u Ulcinju upoznali gospodina Petrija Boža, direktora izbora ‘Miss Globe’, gospodina Fatmira Gjeku, direktora turističke organizacije Ulcinja, kao i novinara Mustafu Canku. Veoma smo im zahvalni na gostoprimstvu i na svemu što su učinili za nas”, poručuje ona.

“Ulcinj će ugostiti takmičarke tri dana. Sigurna sam da će Ulcinj biti pravi predstavnik crnogorskog gostoprimstva i da će sve djevojke napustiti moju zemlju sa lijepim uspomenama, a ja ću imati priliku da ostalim takmičarkama ispričam i približim ljepote ovog grada i ljudi, kao i cijele naše Crne Gore”, obećava ona.

“Što se tiče samog takmičenja, ja ću se kao i uvijek potruditi da budem najbolja i osvojim titulu. Da obradujem svoju porodicu, prijatelje i na taj način zahvalim svojoj agenciji AR Scouting, za odlazak na ovo prelijepo takmičenje”, kazala je mis.

Vijesti

2 komentara

  1. Sprema se ona, nazalost za elitnu prostituciju po jahtama i resortima. Sa ruznom, ali bogatom klijentelom, sa stari olinjalim , polupanim starkeljima… Ko bi normalan svoju cerku pustio u svijet bluda, nemorala , razvrata!!!?? Ko danas moze da salje zensku dijecu na ova takmicenja, taj definitivno ili je glup ko noc ili je iskomleksiran, ili potpuno retardiran! Provaljeni su ovi izbori, i zao mi je ove cure… Unistice je , sazvakati i ispljunuti ko zadnje smece…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com