VUČIĆ: Ko god hoće da bojkotuje, neka bojkotuje - Volim Podgoricu

VUČIĆ: Ko god hoće da bojkotuje, neka bojkotuje

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema nikakav problem sa tim što su pojedine opozicione stranke predložile bojkot parlamenta i dodao da je to njihovo demokratsko pravo.

“Ko god hoće da bojkotuje, neka bojkotuje. Ovo je demokratska zemlja. Svako ima pravo da bojkotuje ili šeta. Samo niko nema pravo da razbija ili ruši, a sve drugo imaju pravo koliko god hoće”, rekao je Vučić novinarima nakon sastanka sa premijerkom Anom Brnabić.

Komentarišući tvrdnje predsjednika Narodne stranke Vuke Jeremića da će, u slučaju da postigne sporazum o razgraničenju sa Kosovom Vučićeva smjena biti znatno teža, jer će uživati podršku međunarodne zajednice, Vučić je rekao da je on mislio da ga kritikuju na račun kosovske politike jer brinu za srpski narod koji tamo živi.

“Ja mislio da brinu zbog Kosova i Metohije, naroda koji tamo živi, a ne zbog toga da li će da me smijene ili ne. Ja sam mislio da imaju ideale a ne zbog para i vlasti. Baš sam iznenađen… Nego, jel rekao odakle mu 200.000 eura iz katarske ambasade ili pet miliona eura od onog lopova?”, upitao je Vučić.

On je dodao da njegov predlog za rješenje Kosova ipak nije prihvaćen i da to sada otvara put opoziciji da ga smijeni.

“Ali ne da me smijene iz Njujorka i Londona, nego iz Kuršumlije, Niša ili Novog Sada”, rekao je Vučić.

Komentarišući izjave političara sa Kosova da će po svaku cijenu formirati oružane snage, Vučić je rekao da to nije jedini problem već da se vodi i veoma intenzivna kampanja da Kosovo postane član Interpola na glasanju u drugoj polovini novembra.

Vučić je rekao da na tome “rukama i nogama rade neki od naših zapadnih partnera”.

BETA

1 komentar

  1. Can I say what relief to uncover someone who in fact knows what theyre referring to on the net. You definitely learn how to bring a worry to light and make it important. More people have to look at this and understand this side of your story. I cant believe youre no more common because you undoubtedly have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com