Aktivnosti Zelenila Podgorica u prethodnom periodu - Volim Podgoricu

Aktivnosti Zelenila Podgorica u prethodnom periodu

U prethodna četiri dana (12,13,14 i 15. oktobra) Zelenilo d.o.o. Podgorica je bilo angažovano na različitim poslovima i lokacijama, tako su u ovom periodu izvedeni radovi košenja, detaljnog grabuljanja, uklanjanja samoniklog rastinja kao i sječa suvih stabala na lokacijama Stadion malih sportova i Bulevar V proleterske (prostor oko podvožnjaka i razdjelno ostrvo).

Ekipe zadužene za košenje, grabuljanje i skupljanje biljnog otpada bile su angažovane i u Beogradskoj ulici, prostoru oko spomenika Francu Prešernu,  GO Golubovci (Dom omladine Mojanovići) i prostoru oko KBC-a Crne Gore gdje su nastavljeni i radovi na orezivanju žbunja i žive ograde, sječi suvih stabala, uklanjanju samoniklog rastinja… 

Detaljno grabuljanje travnjaka se izvodilo na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, parku Kruševac i  Centralnom parku dok je formiranje i podizanje krošnji izvedeno u Bulevaru Jovana Tomaševića.

Ekipe zadužene za hidrosisteme nastavile su poslove na kontroli istih, kao i postepeno zaključavanje sistema za navodnjavanje. Nastavljeno je i čišćenje gradskih parkova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com