Evo kada počinje zimski red letjenja MA - Volim Podgoricu

Evo kada počinje zimski red letjenja MA

Nakon više nego uspješno završene ljetnje sezone i ostvarenih rekordnih rezultata za prvih devet mjeseci 2018. godine nacionalni avio prevoznik Montenegroerlajns (MA) prelazi na zimski red letjenja. Ovaj raspored saobraćanja će važiti od 28. oktobra 2018. godine do 30. marta 2019. godine.

Kako navode, tokom zimske sezone imaju direktne letove do Beograda, Ljubljane, Beča, Frankfurta, Ciriha, Rima, Pariza i Moskve.

U periodu oko novogodišnjih i božićnih praznika, kada je i najveća tražnja, dodaju imaće i dodatne letove.

“Tako će se letovi iz Podgorice za Beograd obavljati dva puta dnevno svim danima, a zbog povećanog interesovanja putnika petkom i tri puta dnevno.

Iz Tivta za Beograd avioni MA će saobraćati jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta dnevno”, navodi se u saopštenju.

Iz MA ističu da će tokom zime saobraćati četiri puta sedmično za Ljubljanu iz Podgorice i to: utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

“Sa prijestonicom Austrije Crna Gora je svakodnevno povezana čemu doprinosi saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian Airlines. Avioni Montenegro Airlinesa će letjeti do Beča ponedjeljkom, srijedom i subotom, dok će svim danima osim srijedom i subotom saobraćati avioni Austrian Airlinesa”, dodaju iz MA.

Kako su kazali, ka ostalim destinacijama avioni MA će letjeti dva puta sedmično.

“Za Frankfurt: srijedom i nedjeljom, dok treću nedjeljnu rotaciju MA uvodi petkom u periodu od 14. decembra 2018. do 11. januara 2019. godine.

Prema Cirihu će letovi biti tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom. Kada je u pitanju Rim avioni MA će saobraćati utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi srijedom, četvrtkom i subotom obavljati u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia”, kazali su.

Po zimskom redu letjenja ka Parizu će se saobraćati dva puta sedmično iz Podgorice: utorkom i subotom, a treću nedjeljnu rotaciju MA će uvesti četvrtkom u periodu od 13. decembra 2018. do 10. januara 2019. godine.

“Prema Moskvi avioni Montenegroerlajns će letjeti dva puta sedmično iz Tivta i to: srijedom i nedjeljom, uz dodatne letove oko novogodišnjih i božićnih praznika”, navode iz MA.

Tokom zimske sezone MA će imati i ugovorene čarter letove.

“Osim ka destinacijama u Italiji (Bari i Napulj) tokom novembra Montenegro Airines će imati i letove za Helsinki i Oslo”, navodi se u saopštenju.

Nacionalni avio-prevoznik, ističe da tokom čitave godine ima letove iz Podgorice i Tivta prema većim evropskim destinacijama.

RTCG

2 komentara

  1. Frigid have found your website this morning and that i are commonly browsing which it occasionally. An individual has a a lot of tips suitable here and i also love your thing inside the online store overly. Sustain the positive get the job done!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com