PODGORICA: Čiji zalutali metak je pogodio djevojčicu (12) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Čiji zalutali metak je pogodio djevojčicu (12)

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica, od momenta prijavljivanja događaja, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju slučaja u kojem je djevojčica od 12 godina zadobila povredu od, kako se sumnja, zalutalog metka. Do sada su, na navedene okolnosti, od više lica uzete izjave u policijskim prostorijama. Predmeti i tragovi izuzeti sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja.

PODGORICA: Djevojčicu dok se vraćala iz škole pogodio METAK

Događaj se desio juče, 15.10.2018. godine, u naselju Masline u Podgorici, na prostoru u blizini Mjesne zajednice.

-Povrijeđena djevojčica je medicinski zbrinuta. Informacije kojima raspolažemo, a koje smo dobili u komunikaciji sa medicinskim osobljem Kliničkog centra, govore da povrijeđena djevojčica nije životno ugrožena i da je stabilnih vitalnih parametara, navodi se u saoptenju policije.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj tokom kojeg su izuzeti tragovi i predmeti radi vještačenja. Takođe policijski službenici preduzimaju mjere i radnje u cilju provjera u vezi sa mogućim šenlučenjem na ovom prostoru. O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

Policija u komunikaciji sa tužiocem intenzivno radi na identifikovanju počinioca ovog djela.

Oružje

Službenici Uprave policije su pojačali aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu, tako da su od početka ove godine do 01. oktobra ostvarili veoma dobre rezultate. Za devet mjeseci ove godine policijski službenici ukupno su oduzeli 778 komada oružja, od čega 413 vatrenog. Od ukupnog broja oduzetog vatrenog oružja za devet mjeseci ove godine (413), u ilegalnom posjedu bilo je 233 komada oružja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com