Kako je Konor doživio sudbinu Vasa Bakočevića: Snimak prebijanja Bakočevića postao svjetski hit tek posle Habibove pobjede! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Kako je Konor doživio sudbinu Vasa Bakočevića: Snimak prebijanja Bakočevića postao svjetski hit tek posle Habibove pobjede! (VIDEO)

Skoro da nema osobe koja je saglasna sa rečenicom – Konor Mekgregor je provokacijama na vjerskoj osnovi izazvao neviđenu želju Habiba Nurmagomedova za pobjedom, na kraju ga je to koštalo titule.

Udvostručio je Irac motivaciju ruskom Dagestancu, koji ovakve provokacije ne smatra samo običnim djelom šou programa.

Habib je dobro naplatio sve izjave Foto: Tanjug/AP

Naprotiv, Habib je nekoliko puta objasnio da ne toleriše uvrede i provokacije na vjerskoj osnovi, na čemu je Konor insistirao, a specijalizovani kanal Loulajt TV je posle pobjede Habiba objavio video “Šta se desi kada potpuno izludiš muslimanskog borca, instant karma u MMA”.

U glavnoj ulozi našao se crnogorski borac Vaso Bakočević, koga je u novembru 2015. uništio Čečen Anzor Ažijev u Poljskoj.

Prije borbe, u nekoliko navrata je Vaso prijetio Ažijevu, gestikulirao mu da će ga “zaklati” u oktagonu, a borba je završena sa suprotnim ishodom.

Pokazivao mu je srednji prst u kameru, na mjerenju još jednom “plasirao” prerezani vrat, što je bilo dovoljno da izludi Ažijev.

Kompilacija svega toga, uz brutalnu borbu Ažijeva, dobila je skoro 2 miliona pregleda za samo nedelju dana…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com