Home / NOVOSTI / Društvo / TV već od 7 eura mjesečno: Izaberite jedan od BOX paketa i kupite Samsung ili JVC televizor iz bogate m:tel ponude!

TV već od 7 eura mjesečno: Izaberite jedan od BOX paketa i kupite Samsung ili JVC televizor iz bogate m:tel ponude!

Kompanija m:tel je za sve korisnike BOX paketa pripremila sjajnu ponudu TV uređaja na rate, počev već od 7 eura mjesečno.

Od četvrtka uz bilo koji od BOX paketa iz ponude korisnici mogu kupiti sljedeće TV uređaje: SAMSUNG 43” ULTRA HD ili model JVC – 55” uz mjesečnu ratu od samo 13e, SAMSUNG – 43”za 12e mjesečno, a modele JVC – 49” po cijeni od 10e i JVC – 43”po cijeni od 7e mjesečno.

Podsjećamo da BOX paketi imaju najviše TV programa na crnogorskom tržištu, čak preko 200 kanala za sve uzraste i interesovanja, a Internet brzine dostižu u nekim paketima čak i do 100mb/s. Takodje, najpovoljniji razgovori u fiksnoj telefoni su samo u BOX paketima!

Uređaje je moguće kupovati na 6, 12, 24 i 48 mjesečnih rata po maloprodajnoj cijeni, uz sve BOX pakete. Navedene cijene se odnose na 48 mjesečnih rata, za sve korisnike.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu dobitina Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com