Oglasila se UEFA povodom meča PSŽ – Zvezda! Evo šta čeka crveno-bijele! - Volim Podgoricu

Oglasila se UEFA povodom meča PSŽ – Zvezda! Evo šta čeka crveno-bijele!

Konačno se oglasila i UEFA povodom incidenta koji se dogodio na meču PSŽ sa Crvenom zvezdom u okviru trećeg kola Lige šampiona.

UEFA je donela odluku da kazni francuski klub zbog propusta u organizaciji utakmice, ali je pokrenula Disciplinski postupak protiv oba kluba povodom “prijavljenih incidenata” vezanih za ovaj meč.

Zvezdi je na teret stavljeno to što su njeni navijači uzvikivali zabranjene parole i što su “izazivali smetnje na tribinama”.

PSŽ je kažnjen sa 20.000 evra zbog kašnjenja meča.

Trener PSŽ Tomas Tuhel je opomenut zbog kašnjenja prilikom dolaska na meč.

Utakmica drugog kola Grupe C Lige šampiona igrana je 3. oktobra na stadionu Park prinčeva, a završena je porazom Crvene zvezde sa 6:1.

Uefa je dan posle utakmice pokrenula postupke protiv oba kluba zbog ponašanja navijača. Pored izazivanja nereda na tribinama, PSŽ se teretio zbog toga što su navijači tog kluba palili pirotehniku.

 

 

1 komentar

  1. I’m impressed, I must say. Actually rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you may have hit the nail to the head. Your concept is outstanding; the catch is something that not enough people are speaking intelligently about. I am happy i always came across this around my seek out something relating to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com