Podgoričanin uhapšen zbog ulične prodaje droge - Volim Podgoricu

Podgoričanin uhapšen zbog ulične prodaje droge

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su juče, preduzimajući mjere i rdnje u cilju otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli ukupno oko 100 grama heroina, vagu za precizno mjerenje, tablete, novac za koji se sumnja stečen vršenjem krivičnog djela i jedno vozilo, saopšteno je iz Uprave policije.

“Postupajući na osnovu operativnih informacija službenici Odsjeka su zaustavili pmv marke „VW Polo“ kojim je upravlajo S.V, a sa kojim su se nalazili J.J. i G.Dž. Policijski službenici su prilikom pregleda lica i vozila pronašli i oduzeli 37 pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraone boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, tri tablete buprenorfina i novac u iznosu od 75 eura za koji se sumnja da je stečen vršenjem krivičnog djela. Vozilo je oduzeto radi provjera. Kod J.J. i G.Dž. su pronađene tri tablete ksalola i 1,5 tableta buprenorfina”, navodi se u saopštenju policije.

U koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su kako se dodaje izvršili pretres stana koji koristi S.V. i tom prilikom su pronašli i oduzeli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, vagu za precizno mjerenje i predmete za koje se sumnja da služe za pakovanje opojne droge.

“Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se S.V. duži vremenski period bavio nabavkom heroina u većim količinama, oko 100 grama, koju je kasnije prepakivao i stavljao u dalji promet”, saopšteno je iz policije.

2 komentara

  1. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com