OTROVAO SUPRUGU SLADOLEDOM DA BI UŽIVAO SA LJUBAVNICOM: Mislio da je izveo savršen zločin, ali je napravio GREŠKU U KORACIMA! - Volim Podgoricu

OTROVAO SUPRUGU SLADOLEDOM DA BI UŽIVAO SA LJUBAVNICOM: Mislio da je izveo savršen zločin, ali je napravio GREŠKU U KORACIMA!

Dejvid Petis (64) otrovao je suprugu uz pomoć sladoleda i droge kako bi bio u vezi sa nekoliko godina mlađom ljubavnicom.

Dejvid koji je radio kao vozač autobusa u Čejnu u Americi uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu Pegi Petis.

On je nesrećnoj ženi dao sladoled u koji je stavio mješavinu pilula za demenciju i alkohola. Pred sudom se branio da ona nije mogla da guta pilule, pa joj ih je redovno miješao sa sladoledom.

Međutim prema dokazima koji su prezentovani sudu, on je požurivao toksikologa da mu izda izvještaj, jer je već imao zakazanu kremaciju supruge.

Ono što dodatno pojačalo sumnju da je hladnokrvno ubio ženu je i činjenica da je Pegi potpisala novu polisu osiguranja prema kojoj je njemu poslije njene smrti pripala pozamašna suma novca.

Na sve to “zakopala” ga je činjenica da se na Fejsbuku javno dopisivao sa svojom djevojkom iz školskih dana, što je označeno kao još jedan motiv za ubistvo. Prema izjavama porodice ubijene, on je planirao da posjeti samo četiri dana poslije njene smrti.

Metro

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com