SESTRE OSTAVILE OPROŠTAJNO PISMO I ZAJEDNO OTIŠLE U SMRT: Preokret u slučaju dve žene koje su pronađene u moru - Volim Podgoricu

SESTRE OSTAVILE OPROŠTAJNO PISMO I ZAJEDNO OTIŠLE U SMRT: Preokret u slučaju dve žene koje su pronađene u moru

Dvije sestre čija su tijela nađena kod hrvatskog ostrva Ugljana ostavile su iza sebe oproštajno pismo iz kog je jasno da su se dogovorile da se ubiju.

Prethodno se smatralo da je jedna sestra umrla od srčanog udara, dok se druga ubila kada je nije uspjela da je spasi.

Međutim, prema novim informacijama, sestre su se ubile tako što su na sebe stavile torbe pune kamenja i ušle u more. Sve se dogodilo prije oko pet-šest dana. Obdukcija je potvrdila da su obe umrle usled utapanja.

Radi se o Miroslavi i Marici Vučko, starosti 53 i 58 godina, iz Osijeka. Imale su apartmane u Ždrelcu na Pašmanu. Šta piše u njihovom oproštajnom pismu nije objavljeno, ali Slobodna Dalmacija javlja kako se prema onome što u njemu piše čini da se radi o ritualnom odlasku u smrt.

slobodna dalmacija

2 komentara

  1. Great job here. I definitely enjoyed what you had to say. Keep heading because you undoubtedly bring a new voice to this subject. Not many people would say what youve said and still make it interesting. Properly, at least Im interested. Cant wait to see extra of this from you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com