UHAPŠENA KRISTINA M.(33): Djevojčicu (14) podvodila starcu - Volim Podgoricu

UHAPŠENA KRISTINA M.(33): Djevojčicu (14) podvodila starcu

Niška policija uhapsila Kristinu M. (33) iz Prokuplja zbog sumnje da je maloljetnu djevojčicu staru 14 godina dovela muškarcu iz Ražnja da je seksualno iskoristi. A sve je počelo tako što se devojčica dopisivala sa Kristininim maloletnim bratom!

Ona se sumnjiči da je počinila krivično djelo trgovine ljudima i uz krivičnu prijavu privedena je Višem javnom tužilaštvu u Nišu koje je naložilo da bude zadržana do 48 časova. Prema nezvaničnim saznanjima, Kristina se i sama bavi prostitucijom, a u kontakt sa maloljetnicom je stupila preko svog usvojenog brata koji je takođe maloljetan.

 

“Sve je počelo tako što je Kristina saznala da se njen maloljetni brat dopisuje sa djevojčicom starom 14 godina koju je upoznao preko jedne društvene mreže. Ona mu je u razgovorima nagovijestila da je spremna na sve kako bi došla do novca jer veoma teško živi. Sumnja se da je Kristina pratila komunikaciju maloljetnika i tako došla na ideju da maloljetnicu uvuče u nečasnu rabotu kojom se i sama bavi”, kaže izvor.

Stupila je u kontakt sa djevojčicom, a onda ju je uvela u “biznis” – nalazila joj je mušterije koje bi plaćale za seksualne usluge. Prema nezvaničnim informacijama, nekada su išle kod mušterija i u paru.

 

“Kristina se sa jednim muškarcem, kome je kako se sumnja pružala seksualne usluge, dogovorila da dođe u okolinu Ražnja i da sa sobom povede i četrnaestogodišnjakinju. Budući da je utvrđeno da je taj muškarac imao seksualni odnos sa djevojčicom, Kristina je uhapšena i osumnjičena za trgovinu ljudima”, dodaje izvor.

Uhapšena je pokušala da pred istražnim organima opravda sebe rekavši da navodno nije znala da je djevojčica maloljetna jer je malo krupnija pa ne liči na dijete i izgleda starije. No, po ocjeni tužilaštva, postoje osnove da bude osumnjičena za krivično djelo trgovine ljudima pa je pritvorena.

 

(Kurir.rs/Blic/Foto: Privatna arhiva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com