Varaju sve u 16: Ovi horoskopski znakovi se ne libe preljube! - Volim Podgoricu

Varaju sve u 16: Ovi horoskopski znakovi se ne libe preljube!

Postoje horoskopski znaci koji su skloniji prevari od drugih. Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak  treba imati u vidu ove kombinacije.

Ovan i Bik

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno vjeran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju– jer je Ovan sklon prevari.

Blizanci i Vaga

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca. Međutim, Blizanci  brzo počnu da se osjećaju sputano te nisu vjerni koliko su to osobe rođene u znaku Vage.

Vrlo brzo u njihovoj vezi dođe do napetosti – i prevara.

foto: Shutterstock

Rak i Jarac

Rak uživa u udvaranju Jarca, dok se Jarac zaljubi do ušiju u osjećajnost Raka. Mada to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo dosadI. Zbog toga, brzo traži aferu.

Lav i Strijelac

Ovi vatreni znakovi su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu treba stalna pažnja koju mu Strijelac ne može pružiti. Zato Strijelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno.

Škorpija i Ribe

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško da varaju. Pošto oba znaka nisu baš vjerna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi.

Vodolija i Djevica

Vodoliju odmah privlači nevina ličnost Djevice. Ali, vrlo brzo ima potrebu da švrlja. Osim toga, Djevica se ne može nositi sa spontanošću Vodolije, pa često dolazi do svađe.

Miss.24.sata.hr

1 komentar

  1. It is really rare to encounter a specialist in whom you may have some confidence. In the world these days, nobody actually cares about showing others the solution in this matter. How fortunate I am to have actually found a wonderful site as this. It is really people like you who make a true difference in this world through the ideas they reveal.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com