Home / ŽIVOT + / Horoskop / OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČISTO ZLO: Bježite od njega koliko vas noge nose!

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČISTO ZLO: Bježite od njega koliko vas noge nose!

Osobe rođene u ovom znaku sve izračunaju, podele i rastave na sitne djelove kako bi bez greške to odradili

Prepustiti nešto slučaju za njih je totalna nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mjesto, samo tako funkcionišu. Tačni su i proračunati. Sve izračunaju, podjele i rastave na sitne djelove kako bi bez greške to odradili.

U pitanju je, naravno, Djevica.

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa, njima je nemoguće da se to desi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice ne umiju da se zabave.

Oni jednostavno ne umiju da skrate. Ako sve ne obrazlože kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrede ako ih neko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom da povisuju ton, do urlanja da bi objasnili do kraja šta su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netačnosti, suprotstavljanju. Njihovi živci su pretanki, a rekacije jako burne, velika su zlopamtila, iskopaće u nekom razgovoru detalje koje bi svako zaboravio, ali Djevica nikada i nikako.

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički tačno. Posjedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora da ima logike. A u emocijama je najmanje ima. Ne umiju da raščlane te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, tačnosti, Djevica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac na šta da stane.

Ne umije da živi, hoda po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora sve da se zna i da ima osnovu, početak, sredinu i kraj. Očekuju i traže čistoću i tačnost. A sami umiju da budu aljkavi i netačni. Djevice najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

Sa Djevicom će svako izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i popakovali u nezaborav u svom mozgu. Mnoge umore svojom tačnošću, ali Djevice ne umijju drugačije da žive. Njihov um je sve sračunao i nema mesta propustima. Jedino se tako osjećaju dobro. Nama može biti teško sa njima, ali njima je jedino tako normalno.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *