Uhapšen osumnjičeni za otmicu djevojčice : Sumnja se da je A.T. (56) odveo dijete (9) da kupe hranu, ali je nije vratio kući - Volim Podgoricu

Uhapšen osumnjičeni za otmicu djevojčice : Sumnja se da je A.T. (56) odveo dijete (9) da kupe hranu, ali je nije vratio kući

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti, po nalogu nadležnog tužioca uhapsili su A.T. (56) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo otmica.

On se sumnjiči da je odveo devetogodišnju djevojčicu da kupe hranu, ali je nije vratio kući.

Oteta djevojčica Foto: MUP Srbije

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Da podsjetimo, devetogodišnja Erika Čordaš iz Sente nestala je rano jutros nakon što je otišla sa muškarcem A. T. (56) u prodavnicu. A. T sa kojim je djevojčica nestala je inače povratnik i od ranije poznat policiji. On je sinoć došao i prespavao kod porodice Čordaš na salašu, a danas je sa djevojčicom uz očev pristanak otišao po hranu. Kada je otac shvatio da ih veoma dugo nema on je otišao i sve prijavio policiji.

Djevojčica je pronađena nekoliko sati nakon toga na željezničkoj stanici, živa i zdrava ali još nije poznato gde je do tada bila i gdje je planirala da ode.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com