UHAPŠENA ŽENA: Pokušala da ubije muža? Ubola ga nožem u vrat - Volim Podgoricu

UHAPŠENA ŽENA: Pokušala da ubije muža? Ubola ga nožem u vrat

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su u kratkom roku rasvijetlili ubistvo u pokušaju koje je počinjeno u Ulcinju na štetu E.D. (66) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju. Policijski službenici su tom prilikom, zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo, lišili slobode D.K. (35) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Ulcinju.

Naime, službenici Dežurne službe OB Ulcinj su, 21.10.2018. godine oko 20,30 časova, obaviješteni od strane dežurnog ljekara Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Ulcinj da je na ukazivanje pomoći doveden E.D, a da je povrede zadobio ubodom noža u predjelu vrata, nakon čega je lice hitno transportovano u Opštu bolnicu u Baru radi dalje hospitalizacije.

Kriminalističkom obradom i operativnim radom službenici OB Ulcinj su došli do sumnje da je ovo krivično djelo počinila D.K.

Sumnja se da je D.K. ovo krivično djelo počinila sinoć u Safari kampu na Velikoj plaži oko 19,30 časova, na način što je nakon kratke prepirke i svađe sa E.D, napala ovo oštećeno lice kuhinjskim nožem i nanijela mu ubodnu ranu dubine 2 cm u predjelu vrata. Ona je ubrzo pronađena i lišena slobode.

Službenici OB Ulcinj su sa lica mjesta izuzeli tragove i nož dužine 19 cm.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se D.K. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

1 komentar

  1. On 66, ona 35? I sta vam nije jasno? Doveo neki penzioner bogatun neku micenicu, koju je polupijanu, polu drogiranu nasao ujutro kako povrace na Velikoj Plazi… Pa ona vidjela da moze da se uvali, da bude primorka. I onda mic po mic, problem po problem, dodje do nozeva!!!! Ne moze brale, djed sa mladom ukapirajte to vise o budale stare!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com