Auto dizalicom udario sugrađanina u glavu, Baranin završio u bolnici - Volim Podgoricu

Auto dizalicom udario sugrađanina u glavu, Baranin završio u bolnici

Službenici barske policije su rasvijetlili odmah nakon izvršenja tešku krađu zbog koje su uhapsili M.S. (33) iz Bara. Uhapšen je i 26-godišnji Baranin A.Š. zbog nanošenja teške tjelesne povrede sugrađaninu.

“Policijski službenici su se dali u potjeru za M.S. koji je tokom pokušaja bijega od sebe odbacio otuđenu torbu. M.S. je sustignut i lišen slobode. Otuđena ženska torba sa ličnim dokumentima i novcem je vraćena vlasnici. Osumnjičeni M.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu”, saopštila je Uprava policije.

Rano jutros uhapšen je i A.Š. (26) iz Bara, zbog sumnje da je na štetu sugrađanina M.M. (34) počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

“A.Š. je, sumnja se, danas, 23.10.2018. godine, oko 02,30 časova, ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće rasprave, auto dizalicom koju je uzeo iz svog vozila zadao M.M. udarac u predjelu glave. M.M. je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se u bolnici. A.Š. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo”, stoji u policijskom saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com