CECA ĆE ZA VESELJE ISKEŠIRATI 100.000 EVRA: Preko 400 zvanica, vjenčanica od 5.000 evra, dekoracija od 30.000 evra! - Volim Podgoricu

CECA ĆE ZA VESELJE ISKEŠIRATI 100.000 EVRA: Preko 400 zvanica, vjenčanica od 5.000 evra, dekoracija od 30.000 evra!

Ceca Ražnatović počela je pripreme za svadbu svog sina Veljka Ražnatović i njegove vjerenice Bojane Rodić, koja bi trebalo da bude u junu sledeće godine.
Najveća balkanska zvijezda ne žali novac, pa će za veselje, kako kažu dobro upućeni, iskeširati oko 100.000 evra. Pjevačica je sinu predložila da veselje bude organizovano u hotelu gdje su slavili njegovo i Anastasijino punoljetstvo, sa čim se on složio. To će, prema riječima izvora, biti prava srpska svadba. To žele i Bojanini roditelji, koji su se uključili u pripreme.
Goste će zabavljati više pjevača, a ponosna majka će se i za njih “otvoriti”. Svi znaju koliki je Ceca veseljak pa nema sumnje da će kolegama dati i dobar bakšiš. Ona će pomoći budućoj snaji da odabere vjenčanicu poznatog dizajnera.

“Kad Ceca pravi neko slavlje, to mora da bude gala. Nije važno da li je u pitanju porodična slava, rođendan ili neko drugo veselje, sve mora da bude besprekorno. Zato je odlučila da na vrijeme krene s pripremama za Veljkovu ženidbu. Za nju je to vrlo važan dan pa ništa ne želi ništa da prepusti slučaju. Novac joj uopšte nije bitan, već da sve bude kako treba “, priča sagovornik i dodaje da se spisak zvanica uveliko pravi i da će ih biti oko 400.

“Ceca će obezbijediti i smještaj gostima iz inostranstva u hotelu u kojem će biti veselje. Noćenje košta više od 100 evra, a cijena u svečanoj sali je 70 evra po osobi za najbolji meni.
Ražnatovićka brine o svim detaljima pa će tako i cvjetna dekoracija, kao i svadbena torta biti raskošne.

“Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30.000 evra. U to je uključena kristalna dekoracija, cvijeće iz Holandije, srce od bijelih orhideja ispod kojeg će se vjenčati i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor. Svadbena torta će biti na nekoliko spratova, u nježnim tonovima. Što se vjenčanice tiče, još uvijek se premišljaju da li će je raditi domaći ili strani kreatori, ali za to će biti izdvojeno minimalno 5.000 evra. Mlada će se i presvući u elegantnu haljinu koja će biti šivena po njenoj mjeri. I za burme će biti izdvojena pozamašna svota, oko 7.000 evra – završava izvor.

U Parizu

SVEKRVA BIRA VJENČANICU

Svetlana Ceca Ražnatović vratila se iz Pariza, gdje je proteklog vikenda održala koncert. Za nastup folk zvijezde s Balkana se tražila karta više, a posjetioci su i po nekoliko sati čekali u redu samo da bi slušali omiljenu pjevačicu. Ceca je u grad svjetlosti sa svojim timom došla dan ranije, pa je iskoristila lijepo vrijeme da šopinguje, ali i da uživa u obilasku znamenitosti. Ona je posjetila i jedan salon vjenčanica koji je oduševio.

kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com