DARKO LAZIĆ DOŽIVIO TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Sleteo autom s puta i prevrnuo se na KROV! JEDVA GA IZVUKLI iz smrskanih kola (FOTO) - Volim Podgoricu

DARKO LAZIĆ DOŽIVIO TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Sleteo autom s puta i prevrnuo se na KROV! JEDVA GA IZVUKLI iz smrskanih kola (FOTO)

Pjevač Darko Lazić (27), kako Kurir saznaje, imao je saobraćajnu nesreću jutros u Brestaču kod Pećinaca.

Pjevač je sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Lazić je, kako saznajemo, povređen i prebačen je KBC Zemun, ali nije životno ugrožen.

Lazić je u trenutku nesreće bio sam i BMW je sletio iz sa sada nepoznatih razloga. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci. Pjevač nije životno ugrožen i bio je svjestan i komunikativan kada je Hitna pomoć došla i odvela ga u bolnicu.

Kako saznajemo, Darko nije koristio sigurnosni pojas, a njegova krv će biti poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je vozio pod uticajem alkohola.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Kako kažu očevici nesreće, pevača su jedva izvukli iz smrskanih automobila.

Roditelji Darka Lazića stigli su u bolnicu u Zemun, a majka Branka je za Kurir rekla da je veoma uplašena za svog sina, kao i da im je najvažnije da on bude dobro.

FOTO: KURIR

Prema prvim nezvaničnim informacijama, Darko je zadobio povredu glave, polomljeni su mu rebra i butna kost, i priča nepovezano.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com