Oni su idealni partneri za vezu i brak: 5 horoskopskih znakova koji su uvijek vjerni i posvećeni voljenoj osobi - Volim Podgoricu

Oni su idealni partneri za vezu i brak: 5 horoskopskih znakova koji su uvijek vjerni i posvećeni voljenoj osobi

Upadate li često u veze sa ljudima koji vam nisu u potpunosti posvećeni, a ma koliko vi dokazivali vašu lojalnost vaš partner vam nikada ne uzvraća i već ste umorni od toga? Onda trebate da se posvetite nekim drugim ljudima.

Astrološke karakteristike odnose se i na lojalnost i pouzdanost nekih znakova. Zato su neki od nas odaniji, neki emotivniji ili senzualniji od drugih. Prema astrologije znaci na koje najviše možemo da se oslonimo i da im vjerujemo su sledeći.

Rak

Poznat je po vjernosti, emotivnosti i simpatijama koje osvaja svuda i uvijek. Jednom kada se skrase pored partnera oni se veoma vežu za tu osobu. Njihova posvećenost postaje bezuslovna i nema sumnje da će oni biti tu za vas kad god vam trebaju. Veoma su zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole, veoma vrednuju porodicu i odlični su partneri i roditelji.

Jarac

Orijentisan je na porodicu, praktičan i odgovoran. Veoma je vrijedan radnik i radi naporno ne samo zbog sebe već i zbog porodice. Ne odustaju tako lako od partnera i prave korak po korak lagano bez žurbe u vezi. Imaju realan pogled na život i imaju ista očekivanja i od partnera.

Bik

Osobine Bika su pored ostalih i pouzdanost, posvećenost i lojalnost. Ne mari za iznenadne promjene i posvećuje se u potpunosti obavezama. U vezi su izuzetno posvećeni partnerima i to na duge staze. Obožavaju da budu okruženi ljubavlju i vole lijepe stvari. Diviće se partnerovoj ljepoti i cijeniće njegove dodire. Bik ne voli da dijeli partnera i zbog toga će im glavna msiija biti da učine partnera srećnim kako fizički tako i emotivno.

Vaga

Njene osobine su još i poštenje, saradljivost i smirenost. Obožavaju da dijele sa drugima i zbog toga je partnerstvo za njih prirodan i mudar izbor. One vole da žive u miru i zbog toga imaju dosta razumijevanja u vezi. Ne donose prebrze zaključke i ne započinju svađu. One će se staviti u položaj svog partnera i pokušaće da pronađu zdravo rešenje za svaki problem koji može da se pojavi u vezi. Ovaj vazdušni znak voli balans zbog čega su idealni ljubavnici. Uzimaju u obzir partnerove potrebe i želje i miješaju ih sa svojima ne bi li napravili jednu lijepu i jaku osnovu za njihov odnos.

Djevica

Analitičari Zodijaka, ljubazni i orijentisani na detalje. Obraćaju pažnju i na najmanje detalje i zbog toga tačno znaju šta uzbuđuje njihovog partnera i šta ga hladi zbog čega znaju da mu pruže najveće zadovoljstvo. Odlični su u izražavanju njihovih osjećanja jer ne žele da njihov partner sumnja u to gdje se njihova veza nalazi. Dobre komunikacione vještine omogućavaju laku i otvorenu vezu sa djevicom i zbog toga ne morate da se plašite dobijate li iskrenost ili ne. Ovaj znak voli da budi ono najbolje u ljudima i veoma je posvećen ovom zadatku.

yourtango.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com