SNIMLJENI POSLEDNJI TRENUCI ŽIVOTA SAUDIJSKOG NOVINARA: Skrivene kamere otkrile šta se dešavalo sa Kašogijem prije nego što je LIKVIDIRAN u konzulatu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

SNIMLJENI POSLEDNJI TRENUCI ŽIVOTA SAUDIJSKOG NOVINARA: Skrivene kamere otkrile šta se dešavalo sa Kašogijem prije nego što je LIKVIDIRAN u konzulatu! (VIDEO)

Turski mediji su objavili video koji je snimljen skrivenom kamerom u istanbulskoj rezidenciji saudijskog novinara Džamal Kašogija.

To su bili i poslednji sati života novinara prije nego što je nestao poslije ulaska u konzulat Saudijske Arabije 2. oktobra.

Na snimku se vidi da je Kašogi poslednje sate svog života proveo sa vjerenicom Hatidže Džengiz. Oni su planirali da se vjenčaju i Kašogi je upravo zbog dokumenata potrebnih za sklapanje braka otišao u konzulat Saudijske Arabije.

Saudijski novinar i dopisnik Vašington posta Džamal Kašogi ubijen je u konzulatu u Istanbulu navodno u tuči sa ljudima koji su ga tamo sačekali kako bi ga nagovorili da se vrati u domovinu, što je on odbio, a onda je ubijen.

Saudijska Arabija je do sada davala razna objašnjenja o tome šta se dogodilo Kašogiju nakon što je ušao u konzulat, da bi na kraju u subotu priznali da je on mrtav, ali tvrde da ne znaju gdje je njegovo tijelo.

Vladajuća partija Turske saopštila je da je kašogi žrtva “monstruozno isplaniranog ubistva”. Njegova vjerenica je pod 24-časovnom policijskom zaštitom.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com