UHAPŠENE TRI OSOBE: Mladić napadao djevojke sa leđa i otimao im novčanike i torbe - Volim Podgoricu

UHAPŠENE TRI OSOBE: Mladić napadao djevojke sa leđa i otimao im novčanike i torbe

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su rasvijetlili pet krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata i to tri KD teška krađa i dva KD krađa.

Za ova krivična djela procesuirana su tri lica. Nikšićka policija je podnijela nadležnom tužiocu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.B. (29) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela teška krađa.

Sumnja se da je jedno krivično djelo počinio u decembru 2017. godine a dva u maju 2018. godine. On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio na štetu tri ženske osobe, na način što im je prilazio sa leđa i na drzak način im otimao novčanike i torbe u kojima su se nalazili novac i lične stvari.

Takođe, uz krivičnu prijavu u redovnom postupku nadležnom tužiocu je procesuiran N.M. (20) iz Nikšića zbog osnovane sumnje da je počinio KD krađa. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je iz jedne porodične kuće otuđio pištolj kalibra 7,65 mm.

Službenici nikšićke policije su rasvijetlili i KD krađa koje je počinjeno u septembru 2018. godine na štetu strane državljanke kojom prilikom joj je otuđen bicikl kao i dvije putne torbe. Policija sumnja da je ovo krivično djelo počinio G.P. (46) iz Nikšića.

Protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com