Policijac najuspješniji crnogorski takmičar na Podgoričkom maratonu - Volim Podgoricu

Policijac najuspješniji crnogorski takmičar na Podgoričkom maratonu

Policijski službenik Uprave policije Dragoljub Koprivica je na današnjem 25. Internacionalnom Podgoričkom maratonu postao seniorski prvak Crne Gore sa rezultatom 2h 44min 33sek.

Koprivica, službenik Odjeljenja granične bezbjednosti Bar, je postigao najbolji rezultat među takmičarima iz Crne Gore u disciplini maraton.

On je u maratonu u muškoj konkurenciji zauzeo deseto mjesto, dok su prvnih sedam mjesta u maratonu zauzeli takmičari iz Afrike.

Koprivica je inače zvanični apsulutni prvak Balkana za veterane za ovu godinu na 5.000 metara i polumaratonu i reprezentativac Crne Gore u više disciplina.

“Osim Koprivice, koji je bio najuspješniji među takmičarima iz Crne Gore u maratonu, na današnjem 25. Internacionalnom Podgoričkom maratonu učestvovali su i drugi službenici Uprave policije. Veselin Petrušić, policijski službenik Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić, je zauzeo 27. mjesto u maratonu, a kao iskusni maratonac sa dosadašnjim sjajnim rezultatima dobio je i nagradu za učešće na dvadeset uzastopnih podgoričkih maratona. I pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice uzeli su učešće na današnjem takmičenju, pa su tako službenici SAJ-a Miloš Rakonjac, Darko Šekularac i Rade Rakočević istrčali polumararaton i postigli zapažene rezultate, saopšreno je iz Uprave policije.

Na današnjem 25. Internacionalnom Podgoričkom maratonu učestvovalo je preko 1.100 takmičara iz 41 države. Start i cilj maratona bio je na Trgu nezavisnosti u centru Podgorice.

Cdm

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com