Mjesečni horoskop za novembar: Djevice očekuje flert, a Ribe zabranjena ljubav - Volim Podgoricu

Mjesečni horoskop za novembar: Djevice očekuje flert, a Ribe zabranjena ljubav

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovaj mjesec…

Pojedini Ovnovi mogu čak poželjeti da uđu u tajnu ljubavnu priču. No, ne treba zanemariti da će u onim odnosima koji su stabilni, ovaj aspekt potencirati na nežnosti, romantici, povezanosti. Ukoliko ste slobodni, ovaj mjesec je za vas vrlo podsticajan, pun ljubavnih šansi!

Bikovi ukoliko ste usamljeni, vrlo brzo će se pokrenuti situacije na emotivnom planu. Novi ljudi, uzbudljiva dešavanja, čak i ulazak u neku formu odnosa. Ipak možete u nekom trenutku pomisliti da ste od ove osobe previše očekivali…..

Blizanci koji su usamljeni – i za vas je ovo izuzetno dobar period jer će tranzit Jupitera svakako donijeti novu ljubav u vaš život. Postaćete meta udvaračima. Za vas bi bilo najbolje da odluku kome ćete se „prikloniti“ donesete u drugom dijelu mjeseca.

Povratak retrogradne Venere u znak Vage i njena opozicija sa Uranom, koja će biti najaktuelnija u prvom dijelu novembra može zauzetim Rakovima donijeti manje teškoće u odnosu sa partnerom.

Lavovima će cio mjesec biti ispunjen ljubavnim prilikama. Bilo da želite avanturu, bilo da želite provod, bilo da želite pravu ljubav – sve opcije su vam otvorene!

Prvi dio mjeseca bi trebao da donese stabilnost Devicama u emotivnim vezama i brakovima. Dosta dobra energija sa partnerom, više optimizma i lijepih momenata obeležiće ovaj period.

OVJDE PROČITAJTE DETALJAN HOROSKOP: SAZNAJTE ŠTA VAS OČEKUJE: Detaljan mjesečni horoskop za novembar 2018!

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com