(FOTO) Nećete vjerovati kakva LJEPOTICA je bila žena Srdjana Mrvaljevića dok nije ugladila PLASTIKU - Volim Podgoricu

(FOTO) Nećete vjerovati kakva LJEPOTICA je bila žena Srdjana Mrvaljevića dok nije ugladila PLASTIKU

Vicešampion svijeta u džudou, Srđan Mrvaljević, poslednjih dana je hit na internetu, a ovu “slavu” mu je donio video snimak svadbe sa njegovom izabranicom Tamarom. Najvise negativnih komentara izazvao je upravo njen izgled, jer je očigledno da je uradila plastične operacije, koje su vise nego očigledne.

Mrvaljević je izjavio da se nije oženio zbog Tamarinog fizičkog izgleda, već zbog vesele naravi i ljudskih kvaliteta, kao i da nije pristalica plastičnih operacija.

No da li je Tamara imala potrebu za bilo kakvim operacijama, biće vam jasno kada vidite njenu i Srdjanovu zajedničku fotografiju dok je bila “prirodna”.  Ovakva ljepotica se ne vidja često, i mnogima će tek sada biti nejasno zbog čega je Tamara radila estetske operacije.

“Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i sa dozom neprijatnosti, da Tamara ima implante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta”, rekao je džudista za Blic.

Mrvaljević je otvoreno pričao i o svom kumu, ubijenom dileru Luki Raduloviću.

“Trenirali smo zajedno, dizali tegove, igrali fudbal, basket, stoni tenis…

Luka je jedan dio života potpuno posvetio džudou, bio je reprezentativac i prvak drzave, učestvovao na svjetskom i evropskom prvenstvu. U tom periodu smo se dogovorili da će prvi ko se oženi uzeti onog drugog za kuma…Kasnije je izabrao način života koji je izabrao”, kaže Mrvaljević.

Podsjetimo, ubijeni Luka Radulović javnosti je postao poznat pošto je bentlijem presjekao predsjedničku kolonu vozila na Topčideru. Mjesec dana kasnije je uhapšen pod sumnjom da je trgovao narkoticima. Međutim, ubrzo je pušten na slobodu. Ubijen je u aprilu ove godine ispred jednog noćnog kluba u Beogradu.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com