Home / ŽIVOT + / Horoskop / Horoskopski znakovi koji vas nikada dovoljno neće cijeniti u vezi

Horoskopski znakovi koji vas nikada dovoljno neće cijeniti u vezi

Neke osobe jednostavno ne žele da odole iskušenjima i vode se prividnom strašću pa čak i ako to znači da će nekoga da povrijede.

Saosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za sopstveni boljitak, iskoristiće je bez obzira na sve. Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima nikada vas neće dovoljno cijeniti u vezi:

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova izražajna harizma. Vrlo su svesni i realni, no uprkos posledicama, učiniće sve što ih u tom trenutku uzbuđuje. Sami su sebi uvijek na prvom mjestu i nerijetko će vam pokazati kako se smatraju vrednijima od vas.

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem jer smatraju da u svakom trenutku mogu da čine šta god žele bez obzira na vaše gledište situacije.

Škorpija

Škorpije su vrlo direkte osobe, što često zna da povrijedi njihove bližnje. Ako im bilo šta zasmeta kod vas, pronaći će vam zamjenu u rekordnom roku i zaboraviti da ste ikada postojali.

iNDEX.HR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *