Home / LJUDI / PRONAĐEN MRTAV U 24. GODINI: Sin legendarnog tvorca pjesme PUKNI ZORO poginuo u Španiji
Foto FB

PRONAĐEN MRTAV U 24. GODINI: Sin legendarnog tvorca pjesme PUKNI ZORO poginuo u Španiji

Marko Marinković (24), sin pjevača i autora hita “Pukni zoro” Toma Marinkovića, preminuo je u Španiji pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Nesrećni mladić je preminuo u nedjelju ujutro, kada je pod nerazjašnjenim okolnostima pao sa terase hotela “Al Jusana” u Luseni, gdje je boravio sa još nekoliko studenata iz Srbije u okviru obrazovnog programa “Erasmus”.

Marko je u Lusenu došao na edukativno usavršavanje, posle završenih osnovnih studija u Srbiji. Ljubav prema muzici naslijedio je od oca, sa kojim je povremeno i nastupao.

Nesreća se desila oko 10 sati. Prema navodima lokalnih medija mladić je ostao sam u sobi, nakon što je njegov cimer sišao na doručak. Za sada je nepoznato da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećan slučaj.

Marinkoviću je odmah pružena prva pomoć, a Hitna pomoć stigla je helikopterom kako bi ga što prije prebacili u bolnicu “Reina Sofija” u Kordobi. Nažalost, nesrećni mladić preminuo je prije nego što je stigao u bolnicu.

Zbog misteriozne smrti španska policija je pokrenula istragu, u okviru koje će ispitati sve studente koji su sa Marinkovićem došli u Lusenu na master studije.

Tijelo Marinkovića, tvrde izvori iz policije a prenose španski mediji, poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Isti izvori rekli su da je zbog smrti Srbina kontaktirana Ambasada Srbije u Španiji kako bi stupili u kontakt sa porodicom mladića i organizovali prebačaj tijijela u Srbiju što je pre moguće.

Iznenadna smrt Marinkovića zatekla je njegove prijatelje, koji se od Marka opraštaju na Fejsbuku.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Dragi Marko, kada smo se juče dvaput pozdravili nisam mogla ni da zamislim da ideš na tako dalek put. Ne mogu da opišem riječima kako se osjećam, ni da zamislim kako je tvojoj porodici. Počivaj u miru, prijatelju. Pjevaj u raju za sve nas. Tamo svi govore tvojim jezikom”, napisala je Markova prijateljica na društvenoj mreži Fejsbuk.

Blic

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com