Home / NOVOSTI / Hronika / POLICIJA TRAŽI JOVANOVIĆA: Izašao iz vozila, upucao dvije osobe pa pobjegao!
FOTO. SCREENSHOT Cetisnjski list

POLICIJA TRAŽI JOVANOVIĆA: Izašao iz vozila, upucao dvije osobe pa pobjegao!

Aleksandar Saša Jabučanin (44) i Neđeljko Perović (48) povrijeđeni su u pucnjavi koja se dogodila juče oko 11 sati na Cetinju. Policija traga za Cetinjaninom Tasom Jovanovićem koji je, kako se sumnja, pucao na Jabučanina i Perovića.

Oni su bili u automobilu na parkingu pored vozila u neposrednoj blizini kuće Jabučanina u Bajovoj ulici. Osumnjičeni Jovanović im je prišao na nekoliko metara, izašao iz vozila, ispalio više hitaca prema žrtvama i pobjegao, piše Pobjeda.

Cetinjska policija je nakon manje od sata znala identitet osumnjičenog, a u vozilu kojim se dovezao Jovanović, pronađeni su i izuzeti tragovi. Svi dokazi biće poslati na vještačenje u Forenzički centar koji će potkrijepiti sumnje istražitelja.

Jovanović je ispalio više projektila od kojih su dva Jabučaninu nanijela dvije prostrijelne rane u grudi, ali mu život nije u opasnosti. Perović je povrijeđen u butinu. Oni su prevezeni u Klinički centar u Podgorici, gdje su operisani.

Istražitelji su u okviru istrage priveli više osoba na informativni razgovor. Porodice Jovanović i Jabučanin su u kumovskim relacijama, ali su odranije u sukobu. Jovanović ne živi u Crnoj Gori, a danas je trebalo da se javi na izdržavanje zatvorske kazne.

Na njega je pucano 2013. godine. Tada mu je ispred Sportskog centra na Cetinju, u trenutku dok je izlazio iz automobila i krenuo ka teretani, napadač prišao sleđa i pucao. Sve se odigralo naočigled građana na terasama dva lokala koji se nalaze u blizini. Jovanović se tereti da je 19. decembra 2015. godine, između 12.30 i 13 časova, u Ulici Ivana Crnojevića ispalio pet hitaca iz vatrenog oružja prema Neđeljku Peroviću, koji su ga promašili.

Vatrenom obračunu je prethodila svađa zbog neraščišćenih računa. Nakon što je potegao pištolj i ispalio hice, Jovanović je pobjegao. Jabučanin je vlasnik auto placa “Prima kar”, a Perović izdaje apartmane.

Pobjeda

One comment

  1. Cetinjska banda se medjusobno roka! Ko i svi bezboznici , lopovi i spijuni… Na kraju oci povade jedni drugima!!! Tako su i zasluzili!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *