,,Djevojku sam povezao do Podgorice, ostavio je. Igrao sam rulet do šest ujutro, pa spavao. Od druga mi je stigla poruka “A đe si ti, jesi li umro?” - Volim Podgoricu

,,Djevojku sam povezao do Podgorice, ostavio je. Igrao sam rulet do šest ujutro, pa spavao. Od druga mi je stigla poruka “A đe si ti, jesi li umro?”

Cetinjanin Savo Lipovina negirao je danas, pred vijećem Višeg suda u Podgorici, da je 23. decembra prošle godine aktivirao eksplozivnu napravu pod vozilom u kojem su bili Nikola Kaluđerović i Stevo Vujović. Tada su Kaluđerović i Vujović teško povrijeđeni.

Lipovina, koga tužilaštvo tereti za pokušaj ubistva, tvrdi da nema veze sa ovim događajem.

“Bio sam sa djevojkom, pio sam. Moje auto često stoji otključano, pa se često neko i služi njime. Djevojku sam povezao do Podgorice, ostavio je. Igrao sam rulet do šest ujutro, pa spavao. Od druga mi je stigla poruka “A đe si ti, jesi li umro?”, to je bila šala jer mi tako drugovi pošalju poruku kada pijem”, kazao je u odbrani okrivljeni Lipovina istićiću da je o događaju saznao sa portalala.

Optuženi je naveo da mu sve ovo podmeće cetinjska policija jer ga je “načelnik Mandić uzeo na zub”.

Oštećeni Kaluđerović je ispričao da je imao jednu nesuglasicu sa Lipovinom koji mu je tada uputio prijetnje. On je ispričao da se kritične noći vozio sa drugom Stevom Vujovićem, da su svratili na 20 minuta do igraonice.

“Vratili smo se u auto i dok smo bili na semaforu uslijedila je eksplozija. Uspio sam da izađem iz vozila iako sam bio povrijeđen”, naveo je oštećeni.

Kaluđerović je kazao da sumnja da sve ovo ima veze sa gradskim pričama da on i Vujović stoje iza pucnjave na Dragana Roganovića, vlasnika “Akapulka”, koji se druži sa Lipovinom što, kako dodaje, nije tačno.

Nasatavk suđenja zakazan je za 12. decembar.

Izvor: 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com