DRAMA U BOLNICI: Diler donio drogu za DARKA LAZIĆA, nastao HAOS - Volim Podgoricu

DRAMA U BOLNICI: Diler donio drogu za DARKA LAZIĆA, nastao HAOS

Medicinsko osoblje Kliničko-bolničkog centra u Zemunu u posljednjem momentu je spriječilo nepoznatog muškarca da uđe u prostorije intenzivne njege kod Darka Lazića s namerom da mu dostavi narkotike, ekskluzivno saznaje Kurir.

Pored brojnih problema sa prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po tijelu, ljekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pjevač prolazi od momenta kad se probudio iz vještačke kome.

U javnost je prije nekoliko dana dospjela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu “donesu nešto”, pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, vjerovatno nesvjesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život.

Prema saznanjima Kurira, u ponedeljak po podne dežurna medicinska sestra primetila je muškarca starog oko 30 godina koji se vrzmao oko ulaza u intenzivnu njegu, pokušavajući da uđe unutra.

Ona mu je odmah prišla i upitala ga kod koga je došao i šta mu treba. Dečko je počeo da zamuckuje, ponavljajući da je Darkov prijatelj i da samo želi da ga vidi. Rekla mu je da to nije moguće, a kako joj je bio sumnjiv, pozvala je obezbeđenje da ga isprati do ulaza.

Jedan od stražara ispričao nam je da je riječ o poznatom dileru koji je više puta hapšen zbog preprodaje i posedovanja droge, kao i da bi o tom incidentu trebalo da se obavesti policija.

“Mi smo bili šokirani kada smo čuli da je neko poslao dilera da pacijentu u teškom zdravstvenom stanju donese narkotike, takav slučaj do sada nismo imali u praksi”, kaže naš izvor iz bolnice, dodajući da nije upućen da li je slučaj prijavljen organima reda.

“Za to su zaduženi doktori ili neko iz uprave bolnice, ja o tome ne znam ništa. Ali znam da je jedna naša koleginica odmah sjutradan rekla Darkovim roditeljima o incidentu koji se dogodio, oni su bili zaprepašćeni kada su čuli za to”, tvrdi naš sagovornik.

Podsjetimo, Darko već godinama koristi razne narkotike, a Kurir je u januaru ove godine objavio ekskluzivan snimak i fotografije na kojima se vidi on kako ušmrkava beli prah. Posle nekoliko dana, Lazić je priznao da je konzumirao kokain, tvrdeći da je to prošlost za njega. Međutim, nakon saobraćajke lekari su u Lazićevoj krvi, pored alkohola, pronašli i drogu.

Ugradili mu vještački kuk, satima ga operisali

Ljekari jedva spasli Darku nogu!

Šest sati juče je trajala operacija Darka Lazića i samo zahvaljujući stručnosti lekara i specijalista sa ortopedske klinike sa Banjice koji su došli u Kliničko-bolnički centar Zemun zahvat je završen uspešno.

Oko osam sati ujutru pjevač je odveden u operacionu salu, a nakon završenog prvog dela intervencije na butnoj kosti doktori su mu ugradili vještački kuk zbog preloma koje je pretrpeo. Ispred sale čekali su Darkovi roditelji, otac Milan i majka Branka, vjerenica Marina Gagić i još nekoliko bliskih prijatelja i rođaka. Njegovi najbliži su nervozno šetali i gledali na sat, očekujući da im medicinsko osoblje saopšti ishod intervencije.

“Zahvat je bio visokorizičan i težak, prevashodno zato što je Lazić prije samo dva dana imao ozbiljno unutrašnje krvarenje na plućima, kada mu je punkcijom izvučeno više od dva litra krvi. Mogu slobodno da kažem da je situacija u operacionoj sali bila više nego dramatična”, kaže naš sagovornik, dodajući da su pred Lazićem još nekoliko intervencija i dug oporavak.

Kurir

1 komentar

  1. Dobro dosli u Zonu Sumraka! Poslijednja Vremena su pocela! Kokain se isporucuje i u operacione sale, i u intezivnu njegu!? Eto ko je nama dzet set i o kome se prica! O narkomanima i to u krizama zescim! Jad.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com