Evo koliko će Crvena Zvezda ZARADITI od trijumfa nad Liverpulom - Volim Podgoricu

Evo koliko će Crvena Zvezda ZARADITI od trijumfa nad Liverpulom

Fudbaleri Crvene zvezde sa dva gola u prvom poluvremenu potpuno su, u meču 4. kola grupne faze Lige šampiona, iznenadili Liverpul koji do kraja utakmice nije mogao da se oporavi od golova Milana Pavkova!

 

Ako uzmemo u obzir novac koji je šampion Srbije do sada inkasirao tokom kvalifikacija i poslije prolaska u grupnu fazu, oko 15.2 miliona, uz novac od marketinga i ulaznica može se zaključiti da je tim iz Ljutice Bogdana već uradio odličan posao kada je riječ o finansijama.

Ali, ni malo nije zanimarljiva zarada poslije senzacionalne pobjede crveno-bijelih nad aktuelnim viceprvakom Evrope i petostrukim osvajačem ovog takmičenja Liverpulom jer samo jedan trijumf u ovom takmičenju donosi gotovo isto koliko i učešće u Ligi Evrope, 2,7 miliona eura, dok se remi “plaća” 900.000.

Sve u svemu, ne računajući ljetnje transfere, samo od učešća u Ligi šampiona, crveno-bijeli su inkasirali više od dvadeset miliona eura, uz koje je dodatno porasla i vrijednost igrača, ali i ugled kluba, a to, kako mnogi kažu, nema cijenu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com