Gala koncert “Tradicija plesa i muzike u centralnoj Evropi” večeras u KIC-u - Volim Podgoricu

Gala koncert “Tradicija plesa i muzike u centralnoj Evropi” večeras u KIC-u

Manifestacija „Tradicija plesa i muzike u centralnoj Evropi“ sinoć (utorak, 6.novembar) je počela sa interaktivnim muzičko – plesnim spektaklom u okviru kojeg su učesvovali brojni ljubitelja plesa, a večeras će biti priređen gala koncert u Velikoj sali KIC-a sa početkom u 20 sati za koji vlada veliko interesovanje građana.

Na koncertu će nastupiti: muzički duo Agnes Palmisano i Andreas Teufel (Austrija), Tomaš Kočko sa orekstrom (Republika Češka), Zagyva Bend (Mađarska), Tegie Chlopy bend (Poljska) muzičar Vladimir Homola (Slovačka), i naravno reprezentativni Folklorni ansambl KIC-a “Budo Tomović”.

Svečanost će pozdravnim govorima otvoriti – državni sekretar Ministarstva kulture Dražen Blažić, ambasador Mađarske Nj.E. Jožef Neđeši i Snežana Burzan, direktorica KIC-a „Budo Tomović“.

Više o svemu i saradnji Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“ i zemalja članica Kulturne platforme centralne Evrope (PCCE) saznaćete na današnjoj PRESS konferenciji koju organizujemo u Multimedijalnoj sali KIC-a sa početkom u 11 sati.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com