Upali u kuću da OPLJAČKAJU učiteljicu, ona PREMINULA - Volim Podgoricu

Upali u kuću da OPLJAČKAJU učiteljicu, ona PREMINULA

Apelacioni sud potvrdio je presudu kojom je Goran Đurišić osuđen na osam godina zatvora. On je, zajedno sa dva maloljetna lica, organizovao razbojništvo na štetu učiteljice Stane Božović koju je trebalo da opljačkaju.

U kasnim večernjim satima, maloljetnicima A.P. i A.P. kazao je da uđu u kuću odakle će uzeti 350 hiljada eura. Po planu, 30 odsto trebalo je da pripadne Đurišiću.

Međutim, stvari nisu tekle po njegovom kriminalnom planu. Naime, momci su počeli da udaraju staricu nogama nakon čega su je vezali. Ona je ubrzo preminula, ali se u obrazloženju odluke suda navodi da “smrt nije obuhvaćena umišljajem okrivljenog Gorana Đurišića”. U optužnici se navodi i da je Đurišić maloljetnicma nabavio rukavice i selotejp traku, te da je čuvao stražu dok su tukli staricu.

On je čekao momke da nakon pljačke napuste kuću i pozvao im taksi vozilo koje je ih je odbacilo do mjesta blizu granice sa Albanijom.

U toku postupka Đurišić je negirao krivicu ističući da učiteljicu ne poznaje, ali da se po Ulcinju pričalo da ima milione.

(FOS Media)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com