Home / LJUDI / Crni Gruja skočio sa terase ili ubijen? Stigao nalaz obdukcije

Crni Gruja skočio sa terase ili ubijen? Stigao nalaz obdukcije

Obdukcija je potvrdila da je Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, osuđenik i navodno blizak saradnik Kekine grupe, u noći između utorka i srijede izvršio samoubistvo.

Grujović je preminuo preksinoć nakon najprije misterioznog pada sa terase u Đušinoj ulici na Paliluli, gdje je živio sa suprugom. U trenutku kada je Grujović skočio sa prozora u stanu je bila i njegova supruga. Ona je pozvala Hitnu pomoć i Grujović je odvezen u Urgentni centar, saznaje Blic.

Međutim, oko ponoći je izdahnuo. Prema prvim i nepotvrđenim informacjama, odmah se sumnjalo na samoubistvo, ali policija je ispitivala i to da li je Grujović bio u trenutku skoka pod dejstvom narkotika ili alkohola. Takođe, nije se isključivalo da je Grujović pao nesrećnim slučajem.

Komšije i radnici lokala u Đušinoj ulici rekli su da su za događaj čuli na vijestima, ali da nisu poznavali Grujovića. Međutim, njegovi prijatelji i poznanici za pojedine medije ispričali su da im je “nevjerovatno da se ubio”, kao i da nije bilo nikakvih znakova koji upućuju da je tako nešto moguće. Ipak, obdukcija je to potvrdila.

Ubistvo radnika “Pošte” tokom pljačke, desetogodišnji pritvor bez presude, i na kraju dobijen spor protiv Srbije pred sudom u Strazburu stvari su po kojima je poznat član Kekinog klana Nenad Grujović. On je poslednji put punio stranice medija kada je početkom prošle godine uhapšen na Banjici, u blindiranom “audiju A8”, sa pištoljem za koji nije imao dozvolu i sa pancirom!

 

Blic/M. Z. B./Foto: Vladimir Šporčić/Nemanja Pančić)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com