Crni Gruja skočio sa terase ili ubijen? Stigao nalaz obdukcije - Volim Podgoricu

Crni Gruja skočio sa terase ili ubijen? Stigao nalaz obdukcije

Obdukcija je potvrdila da je Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, osuđenik i navodno blizak saradnik Kekine grupe, u noći između utorka i srijede izvršio samoubistvo.

Grujović je preminuo preksinoć nakon najprije misterioznog pada sa terase u Đušinoj ulici na Paliluli, gdje je živio sa suprugom. U trenutku kada je Grujović skočio sa prozora u stanu je bila i njegova supruga. Ona je pozvala Hitnu pomoć i Grujović je odvezen u Urgentni centar, saznaje Blic.

Međutim, oko ponoći je izdahnuo. Prema prvim i nepotvrđenim informacjama, odmah se sumnjalo na samoubistvo, ali policija je ispitivala i to da li je Grujović bio u trenutku skoka pod dejstvom narkotika ili alkohola. Takođe, nije se isključivalo da je Grujović pao nesrećnim slučajem.

Komšije i radnici lokala u Đušinoj ulici rekli su da su za događaj čuli na vijestima, ali da nisu poznavali Grujovića. Međutim, njegovi prijatelji i poznanici za pojedine medije ispričali su da im je “nevjerovatno da se ubio”, kao i da nije bilo nikakvih znakova koji upućuju da je tako nešto moguće. Ipak, obdukcija je to potvrdila.

Ubistvo radnika “Pošte” tokom pljačke, desetogodišnji pritvor bez presude, i na kraju dobijen spor protiv Srbije pred sudom u Strazburu stvari su po kojima je poznat član Kekinog klana Nenad Grujović. On je poslednji put punio stranice medija kada je početkom prošle godine uhapšen na Banjici, u blindiranom “audiju A8”, sa pištoljem za koji nije imao dozvolu i sa pancirom!

 

Blic/M. Z. B./Foto: Vladimir Šporčić/Nemanja Pančić)

3 komentara

  1. Im impressed, I must say. extremely rarely do I discovered a blog thats both educative and entertaining, and let me tell you, youve hit the nail on the

  2. ??? ????? ?????? ?? ??? ??? ?? ?????? ??? ???? . ??? ?????? ??????? ????? ???? ????? ?????? ??????? ?????? ??????? ???? ????? ?????? ??????? ??? ?????? ??? ?? ??????? ??? ????? ????????.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com