Danijela Petrović sprovedena u Spuž: Potražuje se njen sin… - Volim Podgoricu

Danijela Petrović sprovedena u Spuž: Potražuje se njen sin…

Slikarka Danijela Kisić Petrović, osumnjičena za stvaranje kriminalne organizacije, juče je sprovedena u Istražni zatvor u Spužu gdje će provesti mjesec.

Prema saznanjima Pobjede Kisić Petrović je uhapšena po potjernici, dok se njen sin potražuje. Ona je uhapšena prilikom kontrole dok je bila u BMW-u barskih tablica sa N.B. iz Bara. Nakon kontrole oboje su sprovedeni u Centar bezbjednosti na saslušanje. Baranin je pušten na slobodu, a Kisić Petrović je prevezena u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

Ona je prije nekoliko dana uhapšena i Specijalno državno tužilaštvo joj je tada odredilo pritvor od 72 sata nakon čega je sudija za istragu pustio da se brani sa slobode.

Krajem oktobra priveden je i njen sin Kristofor Petrović koji se za stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja brani sa slobode odlukom sudije Bašovića.

Kisić Petrović je hapšena u decembru prošle godine kada je u njenoj kući pronađen hekler, tri pištolja, fantomka i lisice. Na pištolju je pronađen njen DNK, njegog sina i NN osobe.

Pobjeda

40 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com