Darko Lazić sve kritičnije: Vezaće ga za krevet, odluka u narednih 48 sati - Volim Podgoricu

Darko Lazić sve kritičnije: Vezaće ga za krevet, odluka u narednih 48 sati

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i, kako se saznaje, to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pjevačev oporavak. 

– Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno “izbacuje” graške znoja i mnogo se trese – kaže dobro upućen izvor Telegrafa.

Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg ljekari ne smiju Darka da stave na noge, da pokuša da se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice.

Darko Lazić je trenutno u stanju apstinencijalne krize/ Foto: ATA Images

Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što prije zbog rebara koja treba da zarastu.

Na pitanje da li je konsultovan neko od ljekara za bolesti zavisnosti, saznaje se da se o tome razmišlja, ali da još uvijek niko nije zvanično pozvan.

– Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lijek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta vještačke kome, kako bi bio miran – rekao  je izvor.

Saobraćajnu nesreću je doživio 23. oktobra i od tata se nalazi u KBC Zemun/ Foto: ATA Images

Kako se saznaje, Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

Darkovi roditelji svakodnevno dolaze u bolnicu/ Foto: Nikola Tomić

Podsjetimo, Darku je u sredu, 7. novembra, uspješno operisana butna kost i ugrađen vještački kuk, a operacija je trajala sedam sati.

Darko Lazić doživio je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com