NOVAK OTVORIO DUŠU! PRIČAO O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠAO: Posle operacije lakta tri dana sam se gušio u suzama! Krivio sam sebe za sve! - Volim Podgoricu

NOVAK OTVORIO DUŠU! PRIČAO O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠAO: Posle operacije lakta tri dana sam se gušio u suzama! Krivio sam sebe za sve!

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković otkrio je da se početkom februara, posle operacije lakta tri dana gušio u suzama, preispitujući sebe gdje je to pogriješio.

– Tri dana sam plakao zbog operacije i razmišljao gdje sam pogriješio i šta me je dovelo u ovu bezizlaznu situaciju. Neprekidno sam krivio sebe i osjećao sam se kao da sam pao u nesvjest – rekao je Đoković novinarima tokom boravka na mastersu u Parizu.

U drugom dijelu sezone u Đoković je osvojio Vimbldon, US open, Sinsinati i Šangaj izgubivši jedino u Torontu i Parizu, zbog čega je je ponovo svjetski broj jedan.

Đoković već naredne nedjelje ima priliku da impresivnu polovinu sezone završi pobjednički osvajanjem Završnog mastersa u Londonu.

2 komentara

  1. I’m not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com