Home / NOVOSTI / OPSADNO STANJE U BOLNICI! Policija OPKOLILA bolnicu zbog DARKA LAZIĆA! Evo o čemu se radi!
FOTO: DRAGANA UDOVICIC&KURIR

OPSADNO STANJE U BOLNICI! Policija OPKOLILA bolnicu zbog DARKA LAZIĆA! Evo o čemu se radi!

Pjevač Darko Lazić i dalje se nalazi u KBC “Zemun”, a zbog njega je, kako Alo! ekskluzivno saznaje angažovana i policija koja je opkolila bolnicu.

Naime, kako nam izvor iz bolnice otkriva, zbog pevačevih problema sa narkoticima, nekoliko dilera pokušalo je da unese nedozvoljene supstance u Darkovu sobu, zbog čega su morali da angažuju organe reda

“Haos je zbog Darka u bolnici. Malo je sve preuveličano, ali policija mora da stoji i vodi računa o tome šta se unosi u bolnicu. Već su pokušavali da unesu nedozvoljene supstance”, otkrio je izvor.

Podsjetimo, pored brojnih problema s prelomima kostiju, unutrašnjim krvarenjem, otkazivanjem organa i hematomima po telu, lekari imaju problem i sa apstinencijalnom krizom kroz koju pevač prolazi od momenta kad se probudio iz vještačke kome.

U javnost je prije nekoliko dana dospela informacija da je Lazić od doktora tražio da mu “donesu nešto”, pa su po svoj prilici njegovi prijatelji odlučili da mu ispune želju, vjerovatno nesvjesni da bi to moglo dodatno da mu ugrozi život, pa možda čak i izazove tragediju jer je njegov organizam a pogotovo pluća u strašno lošem stanju.

U ponedjeljak je jedan muškarac pokušao da unese nedozvoljene supstance ali ga je medicinska sestra primijetila i odmah pozvala obezbjeđenje.

Kurir

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *