U ponedjeljak 18. Međunarodna atletska ulična trka „Oslobođenje Cetinja“ - Volim Podgoricu

U ponedjeljak 18. Međunarodna atletska ulična trka „Oslobođenje Cetinja“

Osamnaesta Međunarodna atletska ulična trka „Oslobođenje Cetinja“ biće organizovana u ponedjeljak, 12. novembra, u susret Danu Prijestonice Cetinje.

Trku organizuje Prijestonica Cetinje u saradnji sa Atletskim klubom „Lovćen“, Atletskim savezom Crne Gore, Vojskom Crne Gore i Dječjim vrtićem „Zagorka Ivanović“.

Start trke je u 12 sati na Studentskom trgu. Seniori i seniorke trčaće trasu dužine četiri kilometra, kao i pripadnici vojske i policije. Veterani i rekreativci, kao i juniori i juniorke trčaće dva kilometra, učenice i učenici srednjih škola kilometar, a osnovnih 800 metara. U trci će učestvovati i djeca iz vrtića „Zagorka Ivanović“, koja bi trebalo da pretrče stazu dugu 150 metara.

Seniori i seniorke, kao učesnici glavne trke, proći će sljedećom trasom: Studentski trg – Njegoševa ulica – Ulica Jovana Tomaševića – Vladin dom – Hotel „Grand“ –  Njegoševa ulica – Studentski trg.

Događaj će okupiti takmičare iz atletskih klubova Crne Gore, ali i iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova, Hrvatske i Makedonije. U umjetničkom dijelu programa, koji će početi u 11.40 sati, nastupiće KUD “Njegoš“ i djeca iz vrtića „Zagorka Ivanović“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com