UHAPŠENE TRI OSOBE: Krali novac, mobilne telefone, lap topove, satove… - Volim Podgoricu

UHAPŠENE TRI OSOBE: Krali novac, mobilne telefone, lap topove, satove…

 

Policijski službenici Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili 15 krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata i tom prilikom su lišili slobode tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila navedena krivična djela.

Naime, službenici CB Bar su, 08.11.2018. godine, lišili slobode E.Ć. (35) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio šest krivičnih djela teška krađa, A.Z. (28) iz Novog Pazara zbog sumnje da je počinio osam krivičnih djela teška krađa i A.Z. (57) iz Bara zbog sumnje da je počinio krivično djelo prikrivanje.

E.Ć i A.Z. su ova krivična djela, sumnja se, počinili u posljednja tri mjeseca na području Bara, na način što su koristeći podesna sredstva obijali ugostiteljske objekate, rent a car agencije i porodične kuće, iz kojih su otuđivali novac, mobilne telefone, lap topove i satove veće vrijednosti.

Ova lica su, kako se sumnja, otuđene predmete prodavali A.Z, dok je veći dio ukradenih stvari završio u daljoj razmjeni koju su osumnjičeni vršili sa trećim licima.

Lica će uz krivične prijave biti sprovedena nadležnom tužiocu radi daljeg postupanja.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com